HTML

Ádám mondja

Ez a blog kizárólag pincsikutyákról és híres extrémsakk-játékosok csescsemőkoráról szól. Elvétve más témák is előfordulhatnak, de nagyon ritkán és akkor is csak három. Mit mondhatnék még? Ja, igen! Ne szemeteljetek!

Csipogásaim


Friss topikok

  • Balcika: Lojkó=Lojkó Miklós, történelem? :) (2012.07.03. 16:11) Lojkó vizsga: Beadandó írás élőben
  • Ádámbátyám: Bármelyik játékos mesterhármast szerez ÉS még aznap bejelentik a görög államcsődöt: 3 feles (2012.06.08. 15:51) Hol is tartottunk?
  • pifta: vasárnap délutáni adalék: Jani 60% szúnyog volt éppen, úgy pakolás előtt egyébként rákvörösen. És ... (2011.07.11. 18:55) Az év legforróbb kirándulása
  • MeIkon: Jaj, TTNY előtti cucc? :D Tavaly agyfaszt kaptam valamelyik idiótától. "HOPPPÁ! SIKÍT SIKÍT SIKÍT... (2011.05.02. 00:47) A szeretet ünnepén
  • azigazi: De ha Dean lennél akkor hitelkártya csalásból élnél. Tehát sok pénz + menő munka.. elég jól hangzik. (2010.12.16. 12:48) Pályaválasztás

Címkék

ádám hírek (1) ajánló (2) ákos (8) alibi (1) andrejev (1) andy kaufman (1) antikrisztus pályázat 2008 (13) aranyhadsereg (12) balaton (1) barka (1) biológia (1) bkv (1) bn (4) bogár (2) boka (1) bor (2) boros lajos (1) bosszú (1) botanika (1) bujjék (1) bunda (1) cápa (1) club89 (5) comet 2011 (1) csilla (1) douglas adams (1) dred (3) egyetem (3) életjel (1) elte (15) email (1) esense (2) eső (2) este (1) euro 2008 (4) fagyi (1) faszom (1) február (1) félelem és rettegés (1) felhívás (4) fika (1) film (1) fóbia (1) foci (27) fogadás (1) fordított nap (3) fradi (2) ftc (1) galaxis (1) gallagher (6) gasztronómia (6) giggs (1) görbicz anita (2) gumilabda (1) gusztustalan (1) gyalázkodás (1) gyereknap (1) hajdu&beke szerzőpáros (1) hangulat (1) happening (12) ha kedd akkor (2) home studio (1) hupikék törpikék (1) hús (1) húsvét (1) idegen tollakkal ékeskedés (1) időjárás (1) ígéret (1) interjú (1) játék (1) jócsaj (1) karatty (1) kate beckinsale (1) kedd (2) kedvencek (16) kép (2) kézilabda (4) kisteleki (3) klubkirándulás (3) kollégium (3) kőszeg (3) közvetítés (1) közvetlen ajánlat (4) kritika (3) kulagép fc (2) largo cammino (1) link (4) lista (2) los vampiros (6) loz vampiroz (11) majális (1) május (1) másik blog (1) mccain (1) média (6) megemlékezés (4) mégse (6) megyék harca (1) merazjó (16) merchandise (1) mindennapi (13) (1) négyes (1) nemtudokjobbcímkét (7) nemzeti sport (1) newcastle (2) (1) nyár (1) oasis (6) obama (1) okfejtés (7) olimpia (5) öninterjú (1) oranje (1) pályaválasztás (1) párbaj (1) péntek (1) phineas & ferb (1) popparádé (7) pünkösd (1) púp nőtt a fejemre (1) quimby (1) recept (1) rendőr (1) sebő együttes (1) semmi (5) sport (31) stand up comedy (1) szar (2) szekszárd (1) szendvics (2) szenzáció (6) színdarab (1) szociológia (1) szolgálati közlegény (4) szőlő (1) tavasz (1) tea (1) tenisz (1) terror (1) testrészek (1) tévedés (2) tipp (1) tornóczky (1) törölköző nap (1) tottoberfest (1) ttny (1) tudomány (6) twitter (1) ugar (12) újpest (1) újra (12) ukulele (1) ünnep (8) varga feri (1) vas megye (1) vébé 2010 (2) vers (3) verselemzés (1) vicc (14) vicces (3) videó (4) viva (1) vizsga (1) vizsgaidőszak (1) vonat (1) vv4 (2) web (1) youtube (14) záróvizsga (1) zene (36) zoológia (1) Címkefelhő

Teljesen Új Idényösszegző Írás Az Aranyhadsereg Bajnoki Címe Előtt Tisztelegve

2010.01.03. 00:30 Ádámbátyám

Bajnokok lettünk, lassan már egy hónapja. Akkor kezdtem írni egy összefoglalót. Így kezdődött:

"Folyjon a pezsgő, jöjjenek a kurvák, kezdődjék a másfél hónapon át tartó fieszta! De mielőtt még tényleg kezdetét venné a vizsgaidőszak, ünnepeljük meg az Aranyhadsereg első bajnoki címét. ELTE Lágymányosi Bajnokság C/1 Liga első helyezett: Aranyhadsereg."

Ez bevezetésnek most is megteszi, a többi részét egy brutális technikai hiba miatt újra kellett alkotnom. Íme!

A szezon röviden

Az egész még szeptember valahányadikán kezdődött. Aztán decemberben véget ért.

A szezon röviden II.

Az egész még szeptemberben kezdődött. Az Igénytelenek ellen készülődött a csapat. kicsit tartottunk is tőlük, mert hát előző szezonban még a legfelsőbb osztályban vitézkedtek. Ennek ellenére 3-3-as döntetlent játszottunk velük, úgy, hogy nyernünk kellett volna. Egy hétre rá jött az első siker, még gólpasszt is adtam azon a meccsen. Hoppácska! Na, ki a király? Ja, az ellenfél a Bangladesi Tapírok voltak, nulla ponttal lettek utolsók. Ennek fényében a 3-1 nem is olyan lehengerlő. Az Aljas HFC elleni rangadó szintén 3-3 lett, de itt nekünk kellett kapaszkodni. Ellenfelünk az idény végén kiesett. Nem hiányoznak majd senkinek. A negyedik körben elvesztettük veretlenségünket. Az Oranje ellen esett meg velünk ez a csúfság. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel is fogok találkozni hogy ez volt az utolsó nem győztes mérkőzésünk. Pedig itt sem kellett volna kikapnunk, ha csak a helyzeteinket nézem. Nodesebaj, hiszen a következő héten jött az eSense a megérdemelt pofonért. Meg is kapták. Innentől egyenletesen jó teljesítmény és egy hosszú hajrá következett. Csere nélkül, Jancsival a kapuban álltunk ki a Tesike ellen és arattunk rekordgyőzelmet, majd Van der Bosch parancsnok vérebeinek adtunk Bud Spencer-féle pofonokat. Meg Terence Hill. A következő fülest a Beverneki kapta, kötelező győzelem volt, végül csak a Tapírokat tudták megelőzni. Azért tőlük is kaptunk két gólt, de mivel a támadójátékunk kimagaslott az egész mezőnyből, és hát azért a védelem sem volt annyira rossz, ezt a meccset is simán behúztuk. Még két meccset kellett nyernünk, hogy összejöjjön az, amire négy forduló után még nem gondolt senki. A Külker ellen a védelem oszlopa nélkülem is sikerült nyerni. Azért összefoglaló arról sikerről is készült. Zárásként a kisebb bundával is bepróbálkozó Holland Lovasok asszisztáltak a bajnoki címünkhöz. Ellenfeleinknek ezúton is köszönjük, hogy vállalták az epizódszerepeket történelmi alakításunkban.
(Megjegyzés: ellenfeleink neveire kattintva elérhetőek az egyes meccsekkel kapcsolatos írások, melyek többnyire összefoglaló jellegűek. Aki még nem olvasta őket, azért; aki olvasta, az meg azért kattintson rájuk bőszen.)

Aranyhadsereg Ádám-díj

Hatalmas örömömre szolgál, hogy idén először adhatom át az Aranyhadsereg Ádám-díjakat. 11 kategóriában hirdetünk győztest; mindannyian különleges jutalomban részesülnek, túl az elismerés és a megbecsülés önmagában is fantasztikus és megtisztelő érzésén. A zsűri egy személyből áll, elnökét úgy hívják: én. Lássuk a díjazottakat!

Az év játékosa: Baláz Ádám
Az év edzője: Fekete Imre
Az év csapatkapitánya: Kulik Imre
Az év kapusa: Balogh Péter
Az év csatárkapusa: Ráduly János
Az év valamije: Fekete Ákos
Az év sportújságírója: Beke Ádám
Az év öngólja: Újlaky Tibor
Az év gólja (kisPuskás-díj): Borbély Sándor, a Van der Bosch ellen
Az év Darida Sanyija: Darida Sándor
Az év kihagyott helyzete: Lőrincz Tamás

Minden díjazott nyer egy egy éves adammondja.blog.hu előfizetést, valamint az én felajánlásomban egy-egy 0,5 liternyi sört tartalmazó sört.

Házi góllövőlista:

1. Baláz Ádám: 14 gól
2. Ráduly Jancsi: 9 gól
3. Fekete Csipisz Imre: 7 gól
4. Borbély Sándor: 5 gól

Rólunk mondták:

"A foci az a sport, amit két csapat játszik és a végén az Aranyhadsereg nyeri meg a C/1. Ligát." /Gary Lineker/

"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." /A kis hercegben volt ez/

"Boldogok az aranyhadseregek, mert övék lészen a bajnoki cím." /Jézus Krisztus/

"Aranyhadsereg? Az meg mi a szar? Ja, hogy bajnokok? Gratulálok." /Névtelenségbe burkolózó haverom reakciója telefonon/

Az ellenfelek és a spori méltatása:

A spori: Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. A kezezések megítélésében akadtak gondjai, de pozitívum vele kapcsolatban, hogy egyszer sem ítélt 11-est, ami kispályán különösen figyelemreméltó. Köszönjük a közreműködést, csak így tovább, haver!

Az ellenfelek: Jók voltak, de mi meg még jobbak. Eredetileg akartam írni róluk egy-egy mondatot, de rájöttem, hogy felesleges.

A hőskölteményt egyszer már majdnem teljesen megírtam, aztán elveszett. Ezért egyelőre nem írok újat.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci elte aranyhadsereg

A bejegyzés trackback címe:

https://adammondja.blog.hu/api/trackback/id/tr981640588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása