HTML

Ádám mondja

Ez a blog kizárólag pincsikutyákról és híres extrémsakk-játékosok csescsemőkoráról szól. Elvétve más témák is előfordulhatnak, de nagyon ritkán és akkor is csak három. Mit mondhatnék még? Ja, igen! Ne szemeteljetek!

Csipogásaim


Friss topikok

  • Balcika: Lojkó=Lojkó Miklós, történelem? :) (2012.07.03. 16:11) Lojkó vizsga: Beadandó írás élőben
  • Ádámbátyám: Bármelyik játékos mesterhármast szerez ÉS még aznap bejelentik a görög államcsődöt: 3 feles (2012.06.08. 15:51) Hol is tartottunk?
  • pifta: vasárnap délutáni adalék: Jani 60% szúnyog volt éppen, úgy pakolás előtt egyébként rákvörösen. És ... (2011.07.11. 18:55) Az év legforróbb kirándulása
  • MeIkon: Jaj, TTNY előtti cucc? :D Tavaly agyfaszt kaptam valamelyik idiótától. "HOPPPÁ! SIKÍT SIKÍT SIKÍT... (2011.05.02. 00:47) A szeretet ünnepén
  • azigazi: De ha Dean lennél akkor hitelkártya csalásból élnél. Tehát sok pénz + menő munka.. elég jól hangzik. (2010.12.16. 12:48) Pályaválasztás

Címkék

ádám hírek (1) ajánló (2) ákos (8) alibi (1) andrejev (1) andy kaufman (1) antikrisztus pályázat 2008 (13) aranyhadsereg (12) balaton (1) barka (1) biológia (1) bkv (1) bn (4) bogár (2) boka (1) bor (2) boros lajos (1) bosszú (1) botanika (1) bujjék (1) bunda (1) cápa (1) club89 (5) comet 2011 (1) csilla (1) douglas adams (1) dred (3) egyetem (3) életjel (1) elte (15) email (1) esense (2) eső (2) este (1) euro 2008 (4) fagyi (1) faszom (1) február (1) félelem és rettegés (1) felhívás (4) fika (1) film (1) fóbia (1) foci (27) fogadás (1) fordított nap (3) fradi (2) ftc (1) galaxis (1) gallagher (6) gasztronómia (6) giggs (1) görbicz anita (2) gumilabda (1) gusztustalan (1) gyalázkodás (1) gyereknap (1) hajdu&beke szerzőpáros (1) hangulat (1) happening (12) ha kedd akkor (2) home studio (1) hupikék törpikék (1) hús (1) húsvét (1) idegen tollakkal ékeskedés (1) időjárás (1) ígéret (1) interjú (1) játék (1) jócsaj (1) karatty (1) kate beckinsale (1) kedd (2) kedvencek (16) kép (2) kézilabda (4) kisteleki (3) klubkirándulás (3) kollégium (3) kőszeg (3) közvetítés (1) közvetlen ajánlat (4) kritika (3) kulagép fc (2) largo cammino (1) link (4) lista (2) los vampiros (6) loz vampiroz (11) majális (1) május (1) másik blog (1) mccain (1) média (6) megemlékezés (4) mégse (6) megyék harca (1) merazjó (16) merchandise (1) mindennapi (13) (1) négyes (1) nemtudokjobbcímkét (7) nemzeti sport (1) newcastle (2) (1) nyár (1) oasis (6) obama (1) okfejtés (7) olimpia (5) öninterjú (1) oranje (1) pályaválasztás (1) párbaj (1) péntek (1) phineas & ferb (1) popparádé (7) pünkösd (1) púp nőtt a fejemre (1) quimby (1) recept (1) rendőr (1) sebő együttes (1) semmi (5) sport (31) stand up comedy (1) szar (2) szekszárd (1) szendvics (2) szenzáció (6) színdarab (1) szociológia (1) szolgálati közlegény (4) szőlő (1) tavasz (1) tea (1) tenisz (1) terror (1) testrészek (1) tévedés (2) tipp (1) tornóczky (1) törölköző nap (1) tottoberfest (1) ttny (1) tudomány (6) twitter (1) ugar (12) újpest (1) újra (12) ukulele (1) ünnep (8) varga feri (1) vas megye (1) vébé 2010 (2) vers (3) verselemzés (1) vicc (14) vicces (3) videó (4) viva (1) vizsga (1) vizsgaidőszak (1) vonat (1) vv4 (2) web (1) youtube (14) záróvizsga (1) zene (36) zoológia (1) Címkefelhő

Exkluzív interjú Ádámbátyámmal

2009.10.21. 11:00 Ádámbátyám

Rengeteg szervezést igényelt, elképesztő telefonszámlám lett, mire tető alá hoztuk, de sikerült, elkészült, itt van. Íme, az interjú az Ádámmondja-blog egyetlen szerzőjével, Ádámmal!

Ádámmondja: Helló, Ádámbátyám!
Ádámbátyám: Szervusz, Ádám és üdvözlöm a kedves hallgatókat is. Egyúttal megragadnám az alkalmat, hogy köszöntsem négylábú barátomat, Morzsit. Szia Morzsi!
ÁM: Sokakat foglalkoztat, hogy mi az igazi neved. Mi az igazi neved?
ÁB: Dzsenifer.
ÁM: Miért kezdtél el blogolni?
ÁB: Hé, nem én kezdtem, oké?! Odajött hozzám az a gyerek, hogy van-e zsepim. Erre mondtam, hogy van, de taknyos. Mire ő aszongya, hogy "te vagy a taknyos!" Mondtam neki, ne pofázzál, te kis nácigány! Na, erre aztán elpityeredett és hazament.
ÁM: Elvont vagy?
ÁB: El.
ÁM: Nem zavar, hogy a válaszaid csak ritkán adnak igazi feleletet a feltett kérdésre?
ÁB: Hát, végülis, szerintem piros.
ÁM: A blogolás mellett is foglalkozol írással?
ÁB: Hehh, mintha nem tudnád. Igen, mindenféléket írok - meséket, novellákat, verseket, dalszövegeket. 16 évesen szerkesztettem először újságot, a hat szám után megszűnt 2Heti Nyúzt.
ÁM: Népszerű újság lehetett...
ÁB: Ne gúnyolódj, te kis majom! Népszerű volt, a családom nagyon szerette. Csak üzletileg nem bizonyult jó befektetésnek.
ÁM: Dalszövegeket is említettél. Zenekarod is van?
ÁB: Nem, én nem tudok zenélni, ellenben öcsém, Ákos igen. Ő a Tumble Dryer együttes mindenese, egyelőre csak a Holt Vidék c. dal van kész, de annak a szövegét én jegyzem.
ÁM: Szeretsz szóviccelni?
ÁB: (gonosz vigyor) Ó, igen, még mennyire!
ÁM: Járja rólad már elég régóta az a pletyka, hogy kettős életet élsz. Éjszakánként szuperhősnek öltözve űzöd a bűnt. Igaz ez?
ÁB: Már amennyire. Vizsgáljuk meg ezt az állítást egy kicsit közelebbről. "Éjszakánként": ez például igaz; "szuperhősnek öltözve": félig igaz csak, ugyanis nem szuperhősnek, hanem pizsamába; "űzöm a bűnt": nem igaz, itt összekeveredtek a betűk: üt a bűzöm - ez a kifejezés sokkal helytállóbb.
ÁM: Szerinted mennyire fontos az önirónia?
ÁB: Nagyon fontos. Sok ember rohadtul komolyan veszi magát, közben meg annyi eszük van, mint egy aszparágusznak és annyit érnek, mint az a darab sár, ami múltkor lejött a cipőmről és ott díszelgett az előszoba közepén, de aztán kitakarítottunk. Szóval, igen, azt hiszem segít, ha az ember tud nevetni magán.
ÁM: A te esetedben ez nem lehet nehéz, hiszen nagyon vicces vagy.
ÁB: Köszönöm szépen, örülök, hogy így látod. Jól esik, ha mások is dícsérnek.
ÁM: Laktál már valaha Kiskunmajsán?
ÁB: Nem, még soha.
ÁM: Vártam egy kicsit, hátha észreveszed magadtól is, de az egyik korábbi válaszodban...
ÁB: Ne is folytasd, tudom, kimaradt egy 'n' betű, plusz volt egy kis anomália az 'ü' és az 'ű' körül. Reméltem, hogy sikerül eltussolni a dolgot, de most már belátom, hogy hibáztam.
ÁM: Igen. Nos, akkor térjünk is át rögtön a sportra. Tudjuk, hogy az Aranyhadseregben focizol, azt is, hogy Fradi- és Newcastle szurkoló vagy, kedvenc játékosod pedig Joey Barton. Azt viszont nem sokan tudják, hogy nemrég egy teljesen új sportágat fejlesztettél ki. Beszélnél bővebben erről?
ÁB: Kvadrinak hívják, egy nagyon egyszerű játék. Most részletekbe nem mennék bele, készül a honlap, majd ott. A kvadriszövetség is alakulóban van, én leszek az elnöke. Azt sem árt tudni, hogy jelenleg én vagyok a világ legjobb kvadrisa.
ÁM: A CNN értesülései szerint a blogod olvasói arra készülnek, hogy megostromolják a házadat. Mit tudsz erről?
ÁB: Semmit, de most úgysem vagyok otthon.
ÁM: Állítólag arról van szó, hogy a tavalyi Antikrisztus-sorozat döntőjéről nem készült el a beszámoló. Mi van ezzel a dologgal?
ÁB: Ez egy elég kínos kérdés. Nem igazán merek beszélni róla, de azért mégis. Az történt, hogy tavaly decemberben kiderült, hogy az Antikrisztus-pályázat Homo sapiens sapiens jelöltjei mind vesztettek. Így sajnos honfitársunk, Kisteleki István sem nyerhetett. Kiderült, hogy két pályázó is magáénak vallja a címet. Az egyikük Roli, a mocsári teknős, a másik pedig maga Isten. Még mindig folyik tehát a harc, de már nem az eredeti formájában, hanem egyfajta jogi csatározásként. Közben pedig a Vatikánból robotvirsliket küldtek hozzám, akik megfenyegettek, hogy meg ne írjam, hogy Isten az Antikrisztus, különben elvisznek Azerbajdzsánba és betesznek egy kurrva hideg hűtőszekrénybe nagyon hosszú időre.
ÁM: Brr, ez nem hangzik túl jól. De most akkor nem kerülsz bajba?
ÁB: De, elképzelhető.
ÁM: Mi a legdurvább dolog, amit valaha hallottál?
ÁB: Hogy egy embert szarrá vertek, onnantól meg, ha nagyvécére kellett mennie, mindig csak letört magáról egy darabot és már kész is volt.
ÁM: Miért nem írsz soha politikáról? Nem érdekel?
ÁB: Nem az, hogy nem érdekel, szoktam olvasni újságokat. Csak nem szeretem. Meg tele van a net okoskodó bloggerekkel, akik megmondják a frankót a fideszről, a gyurcsányról meg az adókulcsról és szerintem ez az esetek 99%-ában meglehetősen szánalmas és unalmas.
ÁM: Lassan lejár az időnk, köszönöm, hogy időt szakítottál erre a kis beszélgetésre.
ÁB: Szívesen máskor is. Vagy ahogy a medve mondja: Brumm!

 

Szólj hozzá!

Címkék: interjú vicces antikrisztus pályázat 2008 öninterjú

A bejegyzés trackback címe:

https://adammondja.blog.hu/api/trackback/id/tr721457698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása